27 / 04 / 2024

Erzurum AVM Sevgililer Günü için sürpriz hediyeler veriyor!

Erzurum AVM Sevgililer Günü için sürpriz hediyeler veriyor!

Erzurum Alışveriş Merkezi unutulmaz bir Sevgililer Günü için düzenlediği kampanya ile 12 “ 13 şžubat tarihleri arasında çiftlere sürpriz hediyeler veriyor  



Erzurum Alışveriş Merkezi unutulmaz bir Sevgililer Günü için düzenlediği kampanya ile 12 “ 13 şžubat tarihleri arasında çiftlere sürpriz hediyeler veriyor. çiftler, romantik ve eğlenceli bir gün geçirirken mağazalardan yapacakları tek seferde 75 TL"lik veya Carrefour"dan 300 TL ve üzeri alışverişlerinden sonra sürpriz hediyelerini anında alma fırsatı yakalayacak.

Erzurum"un bembeyaz karları arasındaki Erzurum AVM, mimari yapısında hem çağdaş hem yöresel hatlar taşımasıyla şehre yeni ve farklı bir atmosfer katmayı başardı. Palandöken yolu üzerindeki Erzurum AVM; yaşam alanlarıyla şehre hayat verirken her tarza uygun markalarıyla Erzurumlulara ve misafirlerine seçenek özgürlüğü sunuyor.

Erzurum AVM
21 Ekim 2009 tarihinde kapılarını ilk kez ziyaretçilerine açan Erzurum"un ilk ve tek alışveriş merkezi Erzurum Alışveriş Merkezi, bir yıldan kısa bir süre içerisinde 7,5 milyonu aşkın ziyaretçiyi ağırladı. Dünyaca ünlü mimarlık firması Chapman Taylor ve RedevConcepts tarafından şehrin yerel mimarisi göz önünde tutularak tasarlanan Erzurum Alışveriş Merkezi, aynı zamanda Türkiye"nin uluslararası yeşil bina standardı BREEAM Sertifikası"na sahip ilk binası ve sertifikalı ilk yeşil alışveriş merkezi olma özelliklerini taşıyor. Erzurum AVM, açıldığı ilk günden bu yana her geçen gün gerek Erzurum halkı gerekse de çevre iller için alışveriş deneyimini keyfe dönüştürmeye devam ediyor.

 


Geri Dön