26 / 04 / 2024

AVM'lerde koronavirüs tedbirleri: Çalışma saatleri değişti!

AVM'lerde koronavirüs tedbirleri: Çalışma saatleri değişti!

Alışveriş merkezlerinin (AVM) çalışma saatleri koronavirüs tedbirleri kapsamında yeniden düzenlenerek, saat 10:00-22:00 olan çalışma saatleri, 12:00-20-00 şeklinde değiştirildi.



Alışveriş merkezlerinin (AVM) çalışma saatleri koronavirüs tedbirleri nedeniyle yeniden düzenlendi. Yapılan düzenlemeyle saat 10:00-22:00 olan çalışma saatleri, 12:00-20-00 olarak değiştirildi.

TRT Haber'in aktardığına göre Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği, koronavirüs tedbirlerini görüşmek için toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda salgın sürecine ilişkin alınacak yeni önlemler masaya yatırıldı.

İlk etapta AVM'lerde çalışma süreleri kısaltıldı. AVM'lerin saat 12:00 - 20:00 arasında hizmet vereceği belirtildi. AVM'lerdeki çocuk oyun alanlarının kapatılıp dezenfekte edileceği bildirildi. AVM'ler daha önce 10:00 -22:00 saatleri arasında açık oluyordu.

Dezenfekte ediliyor


Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İnsanların dokunduğu ne kadar yer varsa özel olarak müdahale ediyoruz. Merpenlerden tuvaletlere kadar her yer didik didik özel dezenfeksiyon ürünleri ile detaylı bir şekilde temizleniyor. AVM çalışanları ile ziyaretçilerini de koronavirüs ve önlemlerle ilgili bilgilendirmeye özen gösteriyoruz" şeklinde konuşmuştu.

Koronavirüs Türkiye'ye sıçradı! Vatandaşlar marketlere akın etti!


Geri Dön