20 / 04 / 2024

Avrasya GYO 2021 yılı için değerleme firmasını seçti!

Avrasya GYO 2021 yılı için değerleme firmasını seçti!

Avrasya GYO, portföyümüzde mevcut bulunan varlıklar için "Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 



Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2021 yılı değerleme firması seçimi hakkında açıklama yaptı.

Avrasya GYO, portföyümüzde mevcut bulunan varlıklar için "Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."den değerleme hizmeti alınmasına, 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek varlıklar için de "Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş." ile "Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Avrasya GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 27.01.2021 tarihli 2021/04 sayılı kararına göre;
  
Seri III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi" başlıklı 35.maddesi gereği;
  
Portföyümüzde mevcut bulunan varlıklar için "Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."den değerleme hizmeti alınmasına,
  
2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek varlıklar için de "Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş." ile "Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verilmiştir.
 


Geri Dön