26 / 04 / 2024

Avrasya GYO, Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO, Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun İli Kıran Mahallesinde yer alan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş. ile imzalanan kira sözleşmesini 1 yıl uzattı...



Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda  Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin kira sözleşmesinin süresinin uzatılması hakkında açıklama yaptı. 

Avrasya GYO aktifinde kayıtlı bulunan; Samsun İli Kıran Mahallesinde yer alan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş.nin kira sözleşmesinin 1 (Bir) yıl daha uzatılmasına ve kira bedelinin aylık 500.000.-TL + KDV olarak belirlenmesine ve 01.09.2019 tarihinden itibaren geçerli olmasına karar verildi.

Avrasya GYO KAP açıklaması:
Şirketimiz aktifinde kayıtlı bulunan; Samsun İli Kıran Mahallesinde yer alan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş.nin kira sözleşmesinin 1 (Bir) yıl daha uzatılmasına ve kira bedelinin aylık 500.000.-TL + KDV olarak belirlenmesine ve 01.09.2019 tarihinden itibaren geçerli olmasına karar verilmiştir.


Geri Dön