26 / 04 / 2024

Avrasya GYO Samsun'dan 9 milyon TL'ye gayrimenkul alıyor!

Avrasya GYO Samsun'dan 9 milyon TL'ye gayrimenkul alıyor!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun Çarşamba Kirazlıçay Mahallesi'nde 7 bin 224 metrekare brüt kapalı alana sahip gayrimenkulü 9 milyon TL bedelle satın alıyor...



Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul satın alımı ile ilgili anlaşma yapılması hakkında açıklama yaptı.

Samsun Çarşamba Kirazlıçay Mahallesi'nde 18 KIID pafta, 1151 Ada ve 1 Parsel numarasında kayıtlı 2 bin 914,80 metrekare arsa vasıflı alanda bulunan 7 bin 224 metrekare brüt kapalı alan taşınmazın Tozmaz İnşaat ile KDV Dahil 9 milyon TL bedelle satın alınması konusunda, tapu ile mevcut durumun uyumlu hale getirilmesi ve gayrimenkullün üzerinde bulunan ipoteğin kaldırılması şartı ile anlaşıldı.

Tozmaz İnşaat tarafından yukarıda belirtilen şartların yerine getirilmesi halinde gayrimenkulün satın alım işlemi gerçekleştirilecek. Ödeme tapu devri ile birlikte sözleşmede belirlenen koşullarda taksitler halinde yapılacak.

Avrasya GYO'nun KAP açıklaması: 
Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıçay Mahallesi, Üç köprü mevkiinde 18 KIID pafta, 1151 Ada ve 1 Parsel numarasında kayıtlı 2.914,80 m2 arsa vasıflı alanda bulunan 7.224m2 brüt kapalı alan taşınmazın Tozmaz İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. ile KDV Dahil 9.000.000.-TL bedelle satın alınması konusunda, tapu ile mevcut durumun uyumlu hale getirilmesi ve gayrimenkullün üzerinde bulunan ipoteğin kaldırılması şartı ile anlaşılmıştır. Tozmaz İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. tarafından yukarıda belirtilen şartların yerine getirilmesi halinde gayrimenkulün satın alım işlemi gerçekleştirilecek olup, ödeme tapu devri ile birlikte sözleşmede belirlenen koşullarda taksitler halinde yapılacaktır.


Geri Dön