26 / 04 / 2024

Avrasya GYO sermayesini artıracak! 15 Aralık'a kadar ek süre!

Avrasya GYO sermayesini artıracak! 15 Aralık'a kadar ek süre!

Avrasya GYO'nun 2020/28 sayılı Sermaye Piyasası Bülteni'nde yapacak olduğu sermaye artırımına ilişkin olarak tamamlanması gereken hususlar belirtildi. 



Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak Sermaye Piyasası Kuruluna ek süre talebi başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Avrasya GYO'nun yapacak olduğu sermaye artırımına ilişkin olarak tamamlanması gereken hususlar belirtildi. Şirketin Sermaye Piyasası Bülteni'nde belirtilen tüm hususların eksiksiz yerine getirebilmesi amacıyla gerekli başvurular yapılmış olmakla birlikte, tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan COVİD-19 salgını sebebiyle resmi ve özel kurumlar nezdinde yaşanan erteleme ve gecikmeler nedeniyle 15 Aralık 2020 tarihine kadar ek bir süre verilmesi talebi ile SPK'ya başvurdu.

Avrasya GYO'nun KAP açıklaması:
30.04.2020 tarih ve 2020/28 sayılı Sermaye Piyasası Bülteninde Şirketimizin yapacak olduğu sermaye artırımına ilişkin olarak tamamlanması gereken hususlar belirtilmiştir.

Şirketimizce Sermaye Piyasası Bülteninde belirtilen tüm hususların eksiksiz yerine getirebilmesi amacıyla gerekli başvurular yapılmış olmakla birlikte, tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan COVİD-19 salgını sebebiyle resmi ve özel kurumlar nezdinde yaşanan erteleme ve gecikmeler nedeniyle 15.12.2020 tarihine kadar ek bir süre verilmesi talebi ile Sermaye Piyasası Kuruluna başvurulmuştur.


Geri Dön