19 / 04 / 2024

Avrasya Üniversitesi Mühendislik Bölümü'ne profesör alacak!

Avrasya Üniversitesi Mühendislik Bölümü'ne profesör alacak!

Avrasya Üniversitesi Rektörlüğü; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Bölümü'ne anabilim dalı yapı olan profesör doktor arıyor.



Avrasya Üniversitesi Rektörlüğü; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Bölümü'ne profesör doktor arıyor. Alınacak profesör doktorun anabilim dalının yapı olması gerekiyor.

Avrasya Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'ne aşağıda belirtilen Anabilim Dalına 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 26. maddesi ve bu kanuna dayanılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yayımlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atama Yönetmeliğine göre Öğretim Üyeleri alınacak

Başvuru yapacak adayların Anabilim Dalına belirtilen dilekçelerine son altı ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, YÖK formatlı güncel özgeçmiş, onaylı nüfus cüzdanı sureti, doçentlik belgesinin re,smi onaylı örneği, yayın listesi, başlıca araştırma eseri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan altı (6) nüsha dosyayı ekleyerek başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Başvurular gazetede ilan edildiği tarihten itibaren 15 gün içinde Avrasya Üniversitesi Personel Dairesine şahsen veya posta ile yapılacak.

http://avrasyauniversitesi.net/

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön