29 / 03 / 2024

Avrupa Konutları Kale 2 satışa çıktı!

Avrupa Konutları Kale 2 satışa çıktı!

Avrupa Konutları Kale’nin ardından, gelen yoğun talebi karşılamak üzere Artaş İnşaat Kale 2 projesini hayata geçiriyor. Avrupa Konutları Kale 2’de daireler 610 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.



Avrupa Konutları markalı projeleriyle konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Artaş İnşaat, 2017’de planladığı projelerden ilkini satışa sundu.


Avrupa Konutları Kale projesiyle Topkapı’da büyük ilgi gören Artaş İnşaat, gelen talebi karşılamak üzere projenin bitişiğinde Avrupa Konutları Kale 2 projesini hayata geçiriyor. 


Selçuklu mimarisinden esinlenerek tasarlanan estetik çizgileriyle ve az katlı yapısıyla bölgedeki değişimin sembolü olarak konumlanacak Avrupa Konutları Kale 2, bölgenin en gözde ve değerli projesi olarak gösteriliyor.


ÇETİNSAYA; “GELEN TALEPLER YENİ PROJE GELİŞTİRMEMİZDE ETKEN OLDU”

2017 yılında hayata geçireceği projelerin ilkine Avrupa Konutları Kale 2 ile başlangıç yaptıklarını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; “ Topkapı’da inşa ettiğimiz Avrupa Konutları Kale projemiz ile müşterilerimizden tam not aldık. Bu projemizden konut alan çok sayıda müşterimiz, beraberinde çevresindeki sevdiklerini de getirdi. Biz de gelen talebi karşılamak üzere bölgedeki Kale projemizin ikinci halkasını hayata geçirdik. Avrupa Konutları markalı bir projemiz de daha böylesine yoğun bir taleple karşılanmaktan büyük memnuniyet duyduk.” dedi.


ŞEHRİN MERKEZİNE AVRUPA KONUTLARI AYRICALIĞINI TAŞIYOR

Tüm projelerinde olduğu gibi Avrupa Konutları Kale projesini de erken teslimle tamamlayan Artaş İnşaat, Kale 2 projesinin inşa çalışmalarına da hızla başladı.


83 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Avrupa Konutları Kale 2’de, 270 konut ve 23 ticari ünite yer alıyor. Projede, 1+1’den 4+1’e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor. Tamamı geniş ve ferah kullanım alanları sunan dairelerin büyüklükleri ise 74 metrekare ile 206 metrekare arasında değişiyor.



Tel: 444 38 25

Web: http://www.avrupakonutlarikale2.com/


Haber Yenibirlik'te şöyle yer aldı


Mersin'de şehir merkezinin farklı noktalarında üretim yapan inşaat malzemesi üreticileri, gerek çevreye verilen zararları azaltmak gerekse üretimde sinerji oluşturmak adına tesislerini şehir dışında kurulacak bir sanayi sitesine taşımak istiyor. Bunun için arazi talebinde bulunan sektör temsilcileri, böyle bir oluşumda kentin de sektörün de kazanacağı görüşünde birleşiyor. 


Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 16 No'lu İnşaat Malzemeleri Üretimi ve Ticareti Meslek Komitesi Başkanı Erol Berktaş, inşaat üreticilerinin aynı merkezde toplanıp üretimlerini sürdürmesi gerektiğini belirterek, "Mevcut durumda üreticilerimiz şehir merkezinde farklı noktalarda faaliyet gösteriyor. Bu durum gerek gürültü gerekse üretim sırasında oluşan atıklar nedeniyle çevre kirliliğini beraberinde getiriyor. Aynı zamanda bu firmalarımızın büyük makinelerinin ya da ürünlerinin kaldırılıp indirilmesi için kullanılan vinçlerin de gerek trafiğe gerekse çevre sakinlerine önemli ölçüde olumsuz etkisi oluyor. Tüm bu sorunların çözümü, bu iş kolundaki üreticilerin şehir dışında bir merkezde toplanması ile mümkün olabilir" dedi. 


Şehir içine büyük araçların girememesi nedeniyle yükleme ve boşaltmalarda da ciddi sıkıntılar yaşandığına dikkat çeken Berktaş, "Böyle bir sitenin kurulması halinde üretici de kazanacak. Üretici aynı merkezde bir araya gelirse OSB'lerde olduğu gibi elektrik doğalgaz gibi bazı konularda avantaj lar da elde edebilir. Ya da tüketim malzemelerinin ortak alımları yapılarak fiyat avantajları sağlanabilir. Aynı zamanda alüminyumdan panjur üreticisine PVC üreticilerine kadar tüm sektör bir arada bulunduğunda sinerji de oluşacaktır. Böylece müşteri bir firmaya geldiği zaman ihtiyaç duyabileceği diğer hizmetleri de aynı noktadan alabilecek. Böyle bir site oluşumu için 50 dönüme yakın bir arazinin yeterli olacağını düşünüyorum" açıklamasını yaptı. 


Personel sıkıntısı yatırımı şehir dışına yönlendiriyor 

Üretimde bir diğer sıkıntıyı kalifiye, teknik personel bulma noktasında yaşadıklarını kaydeden Erol Berktaş, insan kaynağı, makineyi kullanabilecek teknik personel olmayınca ihtiyaç duydukları makinelerin yatırımını da yapamadıklarını bildirdi. Makineler için gerekli yardımcı malzeme ürettirmek istediklerinde ilgili makinelerin bulunmaması nedeniyle bu malzemeleri de Mersin'de ürettiremediklerini ifade eden Berktaş, "Biz de bu sorunun çözümü için mecburen şehir dışına yöneliyoruz. Sektörümüzde bu alanda üretim yapmak isteyen arkadaşlarımız da yatırım için İstanbul gibi büyük şehirlere yönelmek durumunda kalıyor" ifadelerini kullandı.



Yenibirlik


Geri Dön