26 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Kale Ofisleri nerede?

Avrupa Konutları Kale Ofisleri nerede?

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Toplam 599 adet daire, 52 adet ofis ve 30 adet ticari üniteden oluşan Avrupa Konutları Kale'nin ofis bloğu 26 Mayıs Salı günü satışa çıkacak. Peki Avrupa Konutları Kale Ofisleri nerede?



Artaş İnşaat imzası ile yükselen Avrupa Konutları Kale'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Satışları devam eden proje 10 katlı 9 blok halinde hayata geçiriliyor. 


"Avrupa Konutları Kale Ofisleri nerede?" sorusuna İstanbul Zeytinburnu - Cevizlibağ yanıtını verebilmek mümkün. Daire fiyatları 641 bin TL'den başlayan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Zeytinburnu Avrupa Konutları Kale'de teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede 599 adet konutun yanı sıra, 52 ofis ile 30 ticari ünite de yer alıyor.


Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ'da dairelerin büyüklükleri 77 ile 210 metrekare arasında değişiyor, ofislerin büyüklükleri ise 247 metrekareden başlangıç gösteriyor. 


Yüzme havuzu, sauna, fitness center, oyun alanları ve Türk hamamı  gibi ortak kullanım alanlarının bulunduğu Avrupa Konutları Kale'de ofisler 1 milyon 926 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Avrupa Konutları Kale Ofisleri nerede?

Adres: Maltepe Mah. Londra Asfaltı Cd. No:32 Cevizlibağ - Zeytinburnu / İstanbul


Avrupa Konutları Kale Topkapı iletişim 

Telefon numarası: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön