26 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Kale'de ofis ve dükkan satışları devam ediyor!

Avrupa Konutları Kale'de ofis ve dükkan satışları devam ediyor!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

İSTANBUL'UN en hızlı değer kazanan ve merkezi bölgelerinden Topkapı'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale'nin ofis ve dükkanlan satışa sunuldu. 599 konuttan oluşan projede 52 ofis ve 30 mağaza yer alıyor.



METREKARESİ 21 BİN TL 

E-5 Otoyolu'nun bitişiğinde, İstanbul'un toplu ulaşım akslarının kesişim noktasında konumlanan proje, milyonlarca kişinin önünden geçtiği, fark edilir mimarisi ve yüksek yatırım değerine sahip ofis ve mağazalanyla ticaretin kalbinin attığı Topkapı'da yeni bir ticaret merkezi oluşturacak. Büyüklükleri 236 metrekare ile 1.061 metrekare arasında değişen 10 farklı tipteki ofislerin metrekaresi ortalama 9.000 TL'den satışa sunuldu. 



Tüm bölgeye hizmet verecek şekilde tasarlanan 30 dükkan ise 99 metrekare ile 1.182 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Hızla sahiplerini bulan dükkanların metrekaresi ise ortalama 21.000 TL'den alıcı buluyor. 



Artas însaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; "Bir dünya markası olarak konumlanan İstanbul'un marka değerine katkı sağlamak ve mimari acıdan ivme kazandırmak için tüm projelerimizde büyük hassasiyet gösteriyoruz" dedi. 



TESLİMLER ÖNE ÇEKİLEBİLİR 

2014 yılının Kasım ayında inşa çalışmaları başlayan Kale'de kaba inşaatın %90'ı tamamlandı. 2016'nın Temmuz ayında teslim edileceği belirtilen projede şimdiden teslimlerin en az 3 ay öne çekilebileceği belirtildi. Konutların büyük kısmı sahiplerini bulurken, 1+1'den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri mevcut. Konut fiyatlannm 632.000 TL'den başladığı projede dairelerin büyüklükleri ise 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. 


Vahdet Gazetesi


projeye sor



Geri Dön