25 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Kayaşehir iletişim!

Avrupa Konutları Kayaşehir iletişim!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Başakşehir

Avrupa Konutları Kayaşehir iletişim ve proje bilgileri haberimizde yer alıyor. Artaş'ın Avrupa Konutları Kayaşehir projesinde 603 adet daire ve 17 adet ticari birim olacak...




Avrupa Konutları Kayaşehir projesi, 603 adet daire ve 17 adet ticari birimden meydana geliyor.  Artaş İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor olan Avrupa Konutları Kayaşehir projesi için hazırlıklar devam ediyor.


Emlak Konut GYO garantörlüğünde yapılacak olan Avrupa Konutları Kayaşehir projesi 44 bin 36 metrekare alanda 7 blok halinde yükseliyor. Avrupa Konutları Kayaşehir projesinin yıl sonuna doğru başlaması hedefleniyor.


Avrupa Konutları Kayaşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor. Avrupa Konutları Kayaşehir projesinde konut teslimlerinin 2018 yılının ilk yarısında yapılması planlanıyor.


Avrupa Konutları Kayaşehir iletişim için 444 38 25 numaralı telefondan satış ofisine ulaşabilirsiniz. Avrupa Konutları Kayaşehir projesi yaklaşık 140 milyon TL'ye mal olacak. Avrupa Konutları Kayaşehir projesinin toplam inşaat alanı 152 bin 231 metrekare olarak belirlendi.


Avrupa Konutları Kayaşehir iletişim!


Avrupa Konutları Kayaşehir iletişim

Telefon: 444 38 25

Web Adresi: http://www.avrupakonutlari.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön