28 / 03 / 2024

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.



Gaziosmanpaşa ile TEM Otoyolu’nun kesiştiği noktada konumlandırılan Avrupa Konutları TEM 2’nin cadde mağazalarına büyük ilgi geliyor. Başta gıda, market, kafe-restoran, tekstil ürünleri, eczane ve sağlık hizmetleri alanında faaliyet gösterecek yatırımcıların ilgi odağı olan projede 34 adet mağaza için şimdiden yoğun talep oluşmaya başladı.


Yetkililer, bölgede vasıflı mağaza birimleri sayısındaki kısıtlılık ve bölgedeki ihtiyaçları karşılayacak bu tür bir ticari kompleksin eksikliğinin yatırımcıların ilgisinin ana sebeplerinden olduğunu belirtiyor.


TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2’de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs’ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek. İhale dosyalarının Emlak Konut GYO’nun Ataşehir’deki adresinden alınacağı ve ihaleye başvuracak yatırımcıların en geç 9 Mayıs saat 17:00’de dosyalarını ve ihale bayraklarını almaları gerektiğini önemle hatırlatılıyor.


64.88 metrekare ile 1.899 metrekare arasında değişen 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL’den başlıyor.


3 blokta 414 konuttan oluşan Avrupa Konutları TEM 2, tam karşısında yer alan Avrupa Konutları TEM projesiyle birlikte bölgenin çekim merkezi halinde. Projenin hemen yanı başında yapımı devam etmekte olan 250 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi ile bölgeye yeni taşınan Taksim İlkyardım Hastanesi, yatırımcıların ilgisini cadde mağazalarına yönlendiriyor.


Konumu itibariyle İstanbul’un her noktasına kolay ulaşım imkanı bulunan proje, nüfus yoğunluğu yüksek bölgelerin merkezinde yer alıyor. Üçüncü havalimanı ve üçüncü köprü yoluna 5 dakika, Maslak, Levent, M.Köy ve Taksim’e 10 dakika uzaklıkta konumlanan Avrupa Konutları TEM 2, Mecidiyeköy – Mahmutbey Metro Hattı’na yürüme mesafesinde konumlanıyor.



Geri Dön