27 / 04 / 2024

Avrupa Konutları TEM'de teslimler başlıyor!

Avrupa Konutları TEM'de teslimler başlıyor!

Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya  Avrupa Konutları TEM'de teslimlerin başlayacağını açıkladı.



Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'a özel açıklama yapan Çetinsaya, "Bayramdan sonraki hafta teslimlere başlıyoruz. Kasım ayı sonunda ise 3 bin 100 konutun tamamını teslim etmiş olacağız. Önceliğimiz çocuklara okullara giden aileler. Projemizde yer alan okul kayıt işlemlerine başladı." dedi.

Avrupa Konutları TEM'in ilk etabının 2007 yılı Kasım ayında satışa çıktığını hatırlatan Çetinsaya, "İlk etabı 24 ayda teslim edecektik. Tüm etapları teslimlerimiz ise 3-4 yılı bulacaktı. Ama biz hızlı davrandık.  TOKİ  Başkanı Erdoğan Bayraktar bizden söz aldı. `Okullar açılmadan proje bitecek' talimatını verdi. Biz de bu sözü yerine getirdik" diye konuştu. 

Avrupa Konutları olarak erken teslimin en önemli prensipleri olduğunu kaydeden Süleyman Çetinsaya, "Biz erken teslimi çok önemsiyoruz. Ayrıca bir diğer önemli prensibimiz ise bizden konut alanların kazançlı çıkması. Avrupa Konutları TEM'in ilk etabından konut satın alanlar bugün yüzde 100'e yakın kazanç sağladı. Avrupa Konutları Atakent 1'den konut satın alanlar da... Biz bu iki önemli ilkeyi korumaya özen her zaman göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Tebernüş Kireçci/Emlakkulisi.com

Geri Dön