20 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Yamanevler 484 bin TL'ye satışta!

Avrupa Konutları Yamanevler 484 bin TL'ye satışta!

Lansmanı Dubai'de yapılan Avrupa Konutları Yamanevler satışa çıktı. Daire fiyatlarının 484 bin TL'den başladığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.



Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesi 1.2 milyar TL yatırım değerine sahip. Projenin lansmanı geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Cityscape'te yapıldı. Satışları başlayan projede daire fiyatları 484 bin TL'den başlıyor.


 Avrupa Konutları Yamanevler projesi 11 blokta 1.672 konut, 2 ofis bloğu ve 38 ticari ünite hayata geçirilecek. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Avrupa Konutları Yamanevler projemizin lansmanını Dubai’de, Körfez bölgesinden yatırımcılar eşliğinde gerçekleştirdik. Körfez bölgesinde projelerimizin ve markamızın bilinirliğinin yüksek olması nedeniyle yatırımcılardan da talep aldık ve güzel bir ilgi gördük. Yamanevler projemize de talepler geldi. Burada münferit taleplerle birlikte blok alımı yönünde taleplerle de karşılaştık. Ancak, projelerimizdeki yaşam standartları gereği toplu satışlara sıcak bakmadık. Bugüne dek hayata geçirdiğimiz projelerin hiç birinde bu şekilde toplu satışlar gerçekleştirmedik. Sakinleriyle birlikte yaşayan bir proje hayata geçirmek bizim için çok daha önemli bir unsur. Bizim bu ve bunun gibi uluslararası alandaki fuarlara katılım amacımız daima Türkiye’nin inşaat sektöründe geldiği noktayı ve ülkemizin potansiyelini tanıtmaktır” şeklinde açıklamalarda bulundu. 


TEM Otoyolu’na 1 kilometre, E - 5 Otoyolu’na 7 kilometre, Ataşehir Finans Merkezi’ne ise 5 kilometre mesafede hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer alıyor. Projedeki daire alanları ise 75 metrekare ile 248 metrekare arasında değişiyor. 


Web: http://www.avrupakonutlari.com/yamanevler


Vatan 





Geri Dön