20 / 04 / 2024

Avrupa Konutları'nda daireler kulede, ofisler yatay bloklarda yer alıyor!

Avrupa Konutları'nda daireler kulede, ofisler yatay bloklarda yer alıyor!

Avrupa Konutları markalı projeleriyle konut sektöründe yer alan Artaş Grubu, Maslak'ta Edipse Maslak projesini hayata getiriyor. 550 konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projede dairelerin yüzde 60'ı sahiplerini buldu...





Avrupa Konutları markalı projeleriyle konut sektöründe yer alan Artaş Grubu, Maslak'ta Edipse Maslak projesini hayata getiriyor. 550 konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projede dairelerin yüzde 60'ı sahiplerini buldu. Projenin Edipse Maslak Business markalı yatay ofis blokları da yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. 128 metrekare ile 1500 metrekare arasında değişen ofislerin ortalama metrekare fiyatları 7 bin TL'den alıcı buluyor. 


Projenin 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 seçeneklerindeki konut kulelerinde ise fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor. Eclipse Maslak'ın konut ve ofis bloklarının teslimi ise 2014'ün Ağustos ayında gerçekleştirilecek. 


Konutların 30'ar katlı iki kulede konumlandırıldım projede, ofis alanları yatay bir düzlemde, en geniş kullanım alanını sunma ve iş hayatını kolaylaştırıcı şekilde donatılarla tasarlanmış. Yatay bir tasarıma sahip ofis blokları, şirketlerin dikey bir yapılanmanın aksine yatay bir düzlemde konumlanmasına olanak saplıyor. Bu şekilde şirket içi enerji tüketimi sağlanırken fonksiyonel, kolay ve ulaşılabilir bir oluşum kuruluyor. Maslak'ın en büyük sorunları arasında yer alan otopark sorununa ve araç bekleme alanlarının darlığına da bir çözüm mevcut. Projenin 600 araçlık otopark alanına ek olarak ofis alanlarının önünde oluşturulan araç bekleme bölümü de firmaların personel servisleri için kolaylık sağlıyor. 


128 metrekareden 1500 metrekareye kadar istenen büyüklükte, giriş - çıkışı tamamen bağımsız olabilecek ofis alanından oluşan projede firmaların farklı ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde özel çözümler sunulabiliyor. Akıllı bina alt yapısına sahip olan Edipse Maslak Busines, teknolojik donanımı ve 7/24 güvenliğiyle 'Az katta çok iş'imkanı sağlıyor. 


Cumhuriyet Gazetesi 


Geri Dön