25 / 04 / 2024

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...



Sabri Paşayiğit Architects tasarımı olan Avrupa Office Ataşehir, konfor mekanları ve yeşilin bol kullanımıyla ofis kulesi anlayışını değiştiriyor. Mimaride renkli cam kullanımını farklı bir boyuta taşıyan Guardian Glass ise, yapının cephelerine Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 ve SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ürünleri ile katkı sunuyor.

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, sade ve fonksiyonel tasarımı ile Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla yapıldı. Son yıllarda gökdelen sayısının hızla arttığı bir bölgede yükselen yapı, farklı cephe tasarımı dikkat çekiyor. Guardian Glass’ın kaplamalı cam ürünleri ile katkı sağladığı projede Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 kaplamalı cam ile parlak yeşil bir görünüm, Guardian SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ile de derin bir gök mavisi yansıması ortaya çıkarılıyor. 

Avrupa Ofis Ataşehir in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

Güneş enerjisi kazanımını daha aza indiren Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 neredeyse her uygulama için optimum görünür ışık geçirgenliğini mümkün hale getiriyor. Tek bir üründe güneş kontrolü ve ısı yalıtımı sağlayan ürün, tüm hava şartlarına uygun performans göstererek parlak yeşil bir görünüm ve daha iyi termal gereksinimler arayan mimarlara ideal çözümü sağlıyor. 

Düşük ısı kazanımı için başvurulan öncelikli cam ürünlerinden Guardian SunGuard® HP Royal Blue 41/29 ise düşük güneş enerjisi emilimi ve yüzde 29’luk bir güneş faktörü sağlayarak enerji tasarrufu sağlıyor ve camdan optimum görünür ışık geçirgenliğine olanak tanıyor. Yüksek renk sadakati talep eden mimarlar için ideal bir ürün. 


Geri Dön