24 / 04 / 2024

Avrupa Ofis Ataşehir guardian glass

Avrupa Ofis Ataşehir guardian glass

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Avrupa Office Ataşehir'in cephesine Guardian Glass imzası!

Sabri Paşayiğit Architects tasarımı Avrupa Office Ataşehir projesinin mimarisinde renkli cam kullanımını farklı bir boyuta taşınıyor. Guardian Glass yapının cephelerine Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 ve SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ürünleri ile katkı sunuyor.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi açıldı!

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı!

Ofis yatırımında yeni cazibe merkezi: Ataşehir!

Cushman & Wakefield'ın yönetici ortaklarından Tuğra Gönden ve Toğrul Gönden, Türkiye'nin emlak ve inşaat sektörü ile ilgili görüşlerini paylaştı. Tuğra Gönden, ofis yatırımında yeni cazibe merkezinin Ataşehir olmaya başladığını belirtti.

Artaş Avrupa Office Ataşehir Projesi!

Avrupa Office Ataşehir projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin karşısında Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilecek...

Avrupa Office Ataşehir projesi Dubai'de tanıtıldı!

Avrupa Konutları markasının en yeni halkası Avrupa Office Ataşehir projesi de ilk kez Dubai’de görücüye çıktı. Artaş İnşaat İstanbul’da hayata geçirdiği 3 milyar 570 milyon dolar değerindeki 6 projesiyle katıldı...

Vogue Business Center, Ataşehir'in ofis ihtiyacını karşılayacak!

Ataşehir’de yapımı devam eden ve Aralık 2016'da teslimlerin yapılması planlanan Vogue Business Center bölgenin ofis ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.

Ataşehir Vogue Business Center Ofis!

Ataşehir Vogue Business Center Ofis projesinde metrekare birim fiyatı lansmana özel 6 bin 150 liradan başlayarak değişiyor. Vogue Business Center projesi bu yıl sonu tamamlanıyor...

A+Live Ataşehir Ofis fiyat!

A+Live Ataşehir Ofis projesinde teslimler Haziran 2017 tarihinde yapılıyor. 200 milyon lira yatırımla yükselen A+Live Ataşehir projesinde 111 ofis ve 11 dükkan yer alıyor...

A+ Live Ataşehir satışa çıktı! Metrekare fiyatı 8 bin TL!

İnşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Maksem Grup, Ataşehir'de 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği A+ Live Ataşehir projesini satışa sundu. 111 ofis ve 11 ticari üniteden oluşan proje, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda yükseliyor.

Maksem Grup A+ Live Ataşehir’in lansmanı 7 Nisan'da!

Bulvar İstanbul projesinde sona gelen Maksem Grup, yeni ofis projesi A+ Live Ataşehir’i lanse ediyor. A+ Live Ataşehir basın lansmanı 7 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek.

Ataşehir; ofis, konut ve otel yatırımlarının gözde merkezi!

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği TDUB, Anadolu yakasının yükselen değeri Ataşehir'i mercek altına aldı. TDUB'un araştırması, Ataşehir'in daha da değerleneceğini ve yeni yatırımlar için önemli fırsatlar barındırdığını ortaya koyuyor.

Avrupa Ofis Ataşehir guardian glass Haberi

Avrupa Ofis Ataşehir guardian glass

Sabri Paşayiğit Architects tasarımı olan Avrupa Office Ataşehir, konfor mekanları ve yeşilin bol kullanımıyla ofis kulesi anlayışını değiştiriyor. Mimaride renkli cam kullanımını farklı bir boyuta taşıyan Guardian Glass ise, yapının cephelerine Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 ve SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ürünleri ile katkı sunuyor.

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, sade ve fonksiyonel tasarımı ile Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla yapıldı. Son yıllarda gökdelen sayısının hızla arttığı bir bölgede yükselen yapı, farklı cephe tasarımı dikkat çekiyor. Guardian Glass’ın kaplamalı cam ürünleri ile katkı sağladığı projede Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 kaplamalı cam ile parlak yeşil bir görünüm, Guardian SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ile de derin bir gök mavisi yansıması ortaya çıkarılıyor. 

Güneş...