27 / 04 / 2024

Avrupa'nın Tasarımı En İyi Oteli: Mandarin Oriental!

Avrupa'nın Tasarımı En İyi Oteli: Mandarin Oriental!

Avrupa Otel Tasarım Ödülleri kapsamında ayrıca Sürdürülebilirlik Ödülü, Yılın Otel Markası Ödülü, Yılın Avrupa Otel Tasarım Ödülü, Yarının Oteli Ödülü ve Prime Developmen



 Sleep Event 2010 kapsamında verilen Avrupa Otel Tasarım Ödülleri 23 Kasım akşamı Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yılın en iyi mimari yapılarınınn değerlendirildiği ödül kategorisinde İtalya'nın Floransa kentinde yer alan NH Porta Rossa Otel'i mevcut otel binaları arasından dönüştürülen en iyi mimari yapı, İspanya'nın Barcelona kentinde yer alan Mandarin Oriental otel amaçlı kullanım için dönüştürülen en iyi mimari yapı, İngiltere'nin Mancester kentinde inşa edilen Holiday Inn Otel'i ise en iyi yeni mimari yapı seçildi.

Yılın en iyi iç mekan tasarımlarının değerlendirildiği ödül kategorisinde ise:

Yatak odası ve Banyo: Park Plaza Westminster Bridge - Londra
Kafe, Bar, Gece Klubü veya Lounge: Michelberger Hotel - Berlin
Lobi ve Kamusal Alan: Lime Wood Hotel - Hampshire
Restoran: Blanc Restaurant / Mandarin Oriental Oteli - Barcelona
SPA, Sağlık & Dinlenme: The Dorchester Hotel Spa - Londra
Suit: The Romanos - Costa Navarino, Yunanistan en iyiler arasında yer aldı.

Avrupa Otel Tasarım Ödülleri kapsamında ayrıca Sürdürülebilirlik Ödülü, Yılın Otel Markası Ödülü, Yılın Avrupa Otel Tasarım Ödülü, Yarının Oteli Ödülü ve Prime Development'ın sponsor olduğu Üstün Katkı Ödülü yer aldı.

Sürdürülebilirlik Ödülü: Crowne Plaza Copenhagen Towers - Kopenhag
Yılın Otel Markası Ödülü: Holiday Inn Express Konuk Odası Tasarımı
Yılın Avrupa Otel Tasarım Ödülü: Mandarin Oriental - Barcelona

Üstün Katkı Ödülü: Olga Polizzi

Lord Forte'nin kızı olan Olga Polizzi 1996 yılından beri The Rocco Forte Collection isimli lüks otel alanında aktif olan şirketleri için çalışıyor.

Bu yıl Arup sponsorluğunda ilk defa verilen Yarının Oteli Ödülü ise yeni bir otel vizyonu geliştirmek üzere tasarlandı. Sürdürülebilirlik, inovasyon, kentle entegrasyon, turizm sektörüne yapacağı katkı gibi kriterleri içeren ödülün sahibi WATG'nin re inhabit projesi oldu.


Geri Dön