25 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent satışa çıktı!

Avrupark Bahçekent satışa çıktı!

TOKİ ve Emlak Konut GYO’nun geliştirdiği Cihan İnşaat tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark, geniş yeşil alanlar, örnek şehircilik anlayışı, evrensel standartlardaki altyapısı ve kent hizmetleriyle dikkat çekiyor.




TOKİ ve Emlak Konut GYO’nun geliştirdiği Cihan İnşaat tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark, geniş yeşil alanlar, örnek şehircilik anlayışı, evrensel standartlardaki altyapısı ve kent hizmetleriyle dikkat çekiyor. CİHAN İnşaat ve Konut Yapı iş birliğinde, Emlak Konut ve  TOKİ  güvencesiyle inşa edilen Avrupark 78.640 m2 alan üzerinde 1.394 daire ve 86 ticari üniteden oluşuyor.


İstanbul'un dev şehir parkı Hayat Park'ın yanı başında konumlanmış Avrupark, hem bu yeni kentin sağlık, eğitim, alışveriş, spor gibi imkânlarını hem de kendi içindeki zengin sosyal olanakları bir arada yaşama şansı sunuyor.


HER KESEYE UYGUN 


1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden ve 2 kattan 26 kata kadar farklı yükseklikte bloklardan oluşan Avrupark, değişen ihtiyaçlara uygun bir mimari tasarıma sahip.


Rahat ve aydınlık bir gelecek için tasarlanan projede, planlı yapılaşma ve ferah konut dağılımı sayesinde güneş her zaman evinizde olacak. Çevresindeki doğal güzelliği dairelerine de yansıtan Avrupark'ta, herkese ve her ihtiyaca uygun bir daire var.


YEŞİL MANZARA 


Avrupark'taki tüm bloklar birbirinin önünü kapatmayacak şekilde İstanbul'un dev şehir parkı olan Hayat Park manzarasına ya da peyzaj alanlarına bakıyor.


Avrupark'ın yüzde 80'i yeşil alanlara ayrıldı. Avrupark'ta hem sitenizin peyzaj alanlarında yeşilliğe doyarken hem de İstanbul'un dev şehir parkı Hayat Park'ın içerisinde yer alan göletler, piknik alanları, yürüme ve spor alanlarından sınırsızca faydalanabileceksiniz. 


ULAŞIMI KOLAY


TEM Otoyolu ve yeni yapılacak Kuzey Marmara Otoyol bağlantı yolları üzerinde yer alan Avrupark'ta yaşarken, şehir içi trafiğine takılmadan en hızlı şekilde evinize varmanın ayrıcalığını yaşayacaksınız. Bahçeşehir'e 5 dakika mesafede yer alan Avrupark aynı zamanda 3. Havalimanı ve Kanal İstanbul Projesi'ne yakın konumuyla da kısa sürede hayatınızı ulaşım olanakları açısından kolaylaştıracak. Avrupark 3. Havalimanı'na 30 km., Kanal İstanbul'a 3,5 km., metroya 3,5 km., Silivri banliyö tren hattına 1,2 km. mesafede bulunuyor.


954 MİLYON TL KAR


AVRUPARK Bahçekent Projesi'nin tanıtım toplantısında Emlak Konut'un diğer çalışmaları hakkında bilgi veren Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "İlk çeyreğe baktığımızda 1,3 milyar lira ciro elde ettik ve 2 bin 100 adet konut satışı gerçekleştirdik. Dolayısıyla öngördüğümüz satış verilerini yakalamış olduk" dedi. Emlak Konut'un 2014 yılsonu aktif toplamının yaklaşık 15 milyar lira düzeyinde olduğunu belirten Kurum, 2014 yılında 954 milyon lira kar ettiklerini açıkladı.


AVRUPARK İÇERİSİNDE NELER VAR?


• Açık havuz (çocuklar için)


• Kapalı yetişkin havuzu


• Bisiklet ve futbol sahaları


• Saunalar


• Buhar odaları


• Türk hamamı


• Fitness, pilates salonları


• Çocuk parkı


• Masa oyunları


• Tenis kortu


• Yürüyüş, koşu ve  bisiklet yolları



Vahdet Gazetesi


Geri Dön