23 / 04 / 2024

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

 Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avrupark Hayat) kapsamında 701 Ada 4 Parsel (A, B, C, D, E, F, H, L, J, K, L Bloklar) ve 702 Ada 3 Parsel ile bu Parsellere Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Avrupark Hayat kısmi geçici kabulü hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avrupark Hayat) kapsamında 701 Ada 4 Parsel (A, B, C, D, E, F, H, L, J, K, L Bloklar) ve 702 Ada 3 Parsel ile bu Parsellere Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmı geçici kabul tutanağı onaylandı. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avrupark Hayat) kapsamında 701 Ada 4 Parsel (A, B, C, D, E, F, H, L, J, K, L Bloklar) ve 702 Ada 3 Parsel ile bu Parsellere Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 26.08.2021 tarihinde onaylanmıştır.


Geri Dön