19 / 04 / 2024

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnşaat taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları projesine ilişkin 29396 ada 11 parsel konut ve ticaret bloklarının kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)  Ankara  Başkent Emlak Konutları projesinin kısmi geçici kabul hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işleri 29396 ada 11 parsel konut ve ticaret bloklarının kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 7 Nisan 2020 tarihinde onaylandı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden Kalyon İnş. San. ve Tic. A.Ş. taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işleri 29396 ada 11 parsel konut ve ticaret bloklarının kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 07.04.2020 tarihinde onaylanmıştır.

Web: https://www.baskentemlakkonutlari.com
 


Geri Dön