26 / 04 / 2024

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnş. San. ve Tic. A.Ş. taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde kısmi geçici kabulü yapıldı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Başkent Emlak Konutları 1. Etap kısmi geçici kabulü hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnş. San. ve Tic. A.Ş. taahhüdü altında bulunan  Ankara  Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde (Başkent Emlak Konutları), 29404 ada 2 parsel dini tesisin (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı. Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 15 Ocak 2021 tarihinde onaylandı. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden Kalyon İnş. San. ve Tic. A.Ş. taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde (Başkent Emlak Konutları), 29404 Ada 2 Parsel Dini Tesisin (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 15.01.2021 tarihinde onaylanmıştır.


Geri Dön