19 / 04 / 2024

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap kısmi geçici kabulü yapıldı!

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap konut kısmi geçici kabulü yapıldı. 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap konut kısmi geçici kabul hakkında açıklama yaptı.

 

Emlak Konut GYO güvencesiyle ve Kalyon İnşaat imzası ile hayata geçirilen İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İle Ataşehir İlçesinde; Okul Spor Salonu ve ilçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Yapım ve Tadilat İşleri'nde, Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin (Projedeki Son Kısım), Kısmi Geçici Kabulü yapıldı.  Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 28 Aralık 2017 tarihinde onaylandı. 


Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden Kalyon İnş. San. ve Tic. A.Ş. taahhüdü altında bulunan İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İle Ataşehir İlçesinde; Okul Spor Salonu ve ilçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Yapım ve Tadilat İşleri'nde, Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin (Projedeki Son Kısım), Kısmi Geçici Kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 28.12.2017 tarihinde onaylanmıştır.


Geri Dön