26 / 04 / 2024

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı 21 Aralık 2018 tarihinde onaylandı...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Emlak Konut Ispartakule Evleri 2 kısmi geçici kabulü hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO güvencesi ile İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 2. Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında hayata geçirilen Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin; Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin (projedeki son kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı. Geçici kabul tutanağı 21 Aralık 2018 tarihinde onaylandı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 2. Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nde (Emlak Konut Ispartakule Evleri 2); Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Geçici Kabul Tutanağı 21.12.2018 tarihinde onaylanmıştır.


Geri Dön