16 / 04 / 2024

Avşaroğlu Sevgili Residence projesi satışa çıktı!

Avşaroğlu Sevgili Residence projesi satışa çıktı!

Sevgili Yapı, Bostancı'da inşa edeceği Avşaroğlu Sevgili Residence projesini satışa sundu!



 

 

 

Avşaroğlu Sevgili Residence projesi Bostancı’da, Sevgili Yapı tarafından inşa edilecek olan yeni bir proje. Önümüzdeki Haziran ayında inşaatına başlanacak olan Avşaroğlu Sevgili Residence projesinde teslimler 2013 yılında yapılacak.

 

2 bin 571 metrekare alana inşa edilen projenin toplam inşaat alanı 9 bin 300 metrekare. Yüzde 60’ı yeşil alan olarak planlanan Avşaroğlu Sevgili Residence projesinde iki blok bulunuyor. Blokların biri 18 katlı konut bloğu olarak, diğeri iki katlı ticari blok olarak tasarlandı.

Avşaroğlu Sevgili Residence projesinde blokların taban oturumu 550 metrekare. Minibüs Caddesi, Adalar ve Sarayburnu manzaralı Avşaroğlu Residence projesinde toplam 36 daire ve 4 dükkan bulunuyor. Evlerin 34 adedi 175 metrekare ve 4+1 olarak tasarlanırken iki adet 250 metrekarelik 4+2 çatı dubleksi yer alıyor. Konutların tavan yüksekliği 3 metreyi buluyor. Dükkanlar ise 135 metrekare büyüklükte.

Sevgili Yapı mimari ekibi tarafından tasarlanan Avşaroğlu Sevgili Residence projesinin ortak alanlarında açık yüzme havuzu, buhar banyosu, sauna, sinema salonu, fitness salonu, 24 saat güvenlik, kapalı ve açık otopark bulunuyor. Projede ayrıca rezidans hizmetleri, sosyal alanların bakımı ve teknik servis hizmetleri, Sevgili Yapı’nın teslim sonrası hizmet firması S Plus tarafından verilecek.

444 24 39

www.sevgiliyapi.com

Nagihan Arat


Geri Dön