19 / 04 / 2024

Axel Busch: Türkiye'de büyüyen inşaat sektörü bizim için şans!

Axel Busch: Türkiye'de büyüyen inşaat sektörü bizim için şans!

Vaillant Grup Türkiye Ülke Müdürü Dr. Axel Busch, Türkiye'de 140. Ar-Ge merkezini açtıklarını belirterek, bunun DemirDöküm'ü aldıktan sonra Türkiye'deki ikinci büyük yatırımları olduğunu ifade etti...



Vaillant Grup Türkiye Ülke Müdürü Dr. Axel Busch, Türkiye'de 140. Ar-Ge merkezini açtıklarını belirterek, bunun DemirDöküm'ü aldıktan sonra Türkiye'deki ikinci büyük yatırımları olduğunu söyledi.Vaillant Grup Türkiye Ülke Müdürü ve Demir Döküm CEO'su Dr. Axel Busch, Türkiye'de yakın zamanda 140. Ar-Ge merkezini açtıklarını belirterek, bunun DemirDöküm'ü aldıktan sonra Türkiye'deki ikinci büyük yatınmları olduğunu söyledi.
Busch, her geçen gün daha fazla projeyi Türkiye'ye doğru kaydırdıklarını belirterek, Türkiye'nin gelişen ekonomisi, genç nüfusu ve özellikle hızlı büyüyen büyüyen inşaat sektörü ile kendileri için önemli bir pazar haline geldiğini ifade etti.
İnşaat sektörü hızlı büyüyor Demir Döküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna ile Vaillant Grup Türkiye Ülke Müdürü ve Demir Döküm CEO'su Dr. Axel Busch, izmir'de kaskad merkezi ısıtma sisteminin kurulduğu Bulvarin Konutları'nda site yöneticileri ve apartman sakinleri ile biraraya geldi. Burada Demirdöküm'ün Türkiye'deki yeni yatırımlarına ilişkin konuşan Vaillant Grup Türkiye Ülke Müdürü ve Demir Döküm CEO'su Dr. Axel Busch, dünyada birçok bölgenin Türkiye kadar büyüme potansiyeline sahip olmadığını belirterek, özellikle yükselen inşaat sektörünün kendileri için Türkiye'yi önemli bir pazar haline getirdiğini söyledi.
İkinci büyük yatırımımız Axel Busch, yurtdışında çok bulunduğunu ve çalıştığını ancak birçok bölgede Türkiye kadar büyüme potansiyeli olan ülke bulmanın zor olduğunu ifade ederek, "Özellikle büyüyen nüfus, hızlı büyüyen bir inşaat sektörünü düşünürsek bizim için Türkiye önemli bir pazar haline geliyor.
2007 yılında Vaillant Grup olarak DemirDöküm'ü bünyemize kattığımızda doğru bir yerde doğru yatırım yaptığımızı görmüş olduk. Gelişen bir ekonomi, birçok tüketici bulunması bizim için çok önemli" dedi.
Kısa süre önce Türkiye'deki 140. Ar-Ge merkezini kurduklarını vurgulayan Busch, "Bu DemirDöküm'ü satın aldıktan sonra ikinci önemli yatırımımızdı.
Daha fazla Ar-Ge mühendisini ve projesini Türkiye'ye getirmek anlamına geliyordu. Şunu gördük ki Türkiye'de gerçekten genç, motivasyonu çok yüksek mühendisler var. Her geçen gün daha fazla projemizi, gücümüzü Türkiye'ye doğru kaydırmaya başladık. Hem Türkiye hem de şirket olarak biz kazançlı çıkıyoruz" diye konuştu.
Maksimum verimlilik DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna ise, Bulvarin Konutları'nda yeni kurulan kaskad sistemini tanıtarak, "Kurduğumuz sistemler, maksimum enerji verimliliğini sağlayacak sistemler. Enerji performansı yasası ile birlikte yeni kurulan iki bin metrekarenin üzerinde alanı olan binalarda kurulması zorunlu olan sistemlerdir. Biz de pazarın öncüsü olarak bu sistemlerle tüketicilerimize hizmet veriyoruz.
Burada tüm binanın ısınmasını 8 cihaz ile yapıyoruz. En büyük avantajı da binadaki ısı ihtiyacına göre her cihaz ayrı ayrı çalışıyor.
Bu da maksimum performans ve verimlilik sağlıyor" dedi. Ertuna, yeni kurulan binalarda zorunlu olan bu sistemlerin 2009 yılında Türkiye'de kullanılmaya başladığını ve bundan böyle daha da yaygınlasacağmı sözlerine ekledi.

Yenigün

Geri Dön