23 / 04 / 2024

BW International İstanbul'da yapılan dünya toplantısında Türkiye'de büyüme kararı aldı!

BW International İstanbul'da yapılan dünya toplantısında Türkiye'de büyüme kararı aldı!

Türk turizminin son yıllarda dünya liginde elde ettiği başarıya paralel olarak, BWI zinciri, Türkiye’de büyüme kararı alarak, zincire yeni oteller eklemeyi hedefledi



Amerika’nın uluslararası otel zinciri Best Western International (BWI)’ın dünya genelinde zincire üye yaklaşık 100 ülkede 4 binin üzerinde oteli bulunuyor. Türk turizminin son yıllarda dünya liginde elde ettiği başarıya paralel olarak, BWI zinciri, Türkiye’de büyüme kararı alarak, zincire yeni oteller eklemeyi hedefledi. BWI zincirinin İstanbul ağırlıklı olmak üzere, Türkiye genelinde 16 üye oteli mevcuttur. 


BWI zincirinin üst düzey yöneticileri, İstanbul’da buluştu 


Best Western International (BWI) tarafından, her yıl, yılda 2 kere CEO ve üst düzey yöneticilerin katılımı ile dünya toplantısı yapılıyor ve toplantı sırasında stratejiler belirlenirken, planlar yapılıp, hedefler konuluyor.  


BWI zinciri dünya toplantısını ülkemizde ilk kez, 8 ile 12 Mayıs tarihleri arasında, İstanbul’da gerçekleştirdi. BW Plus The President Hotel’de yapılan toplantıya, BWI CEO’su David Kong, BWI Başkanı Devang Amin’ın aralarında bulunduğu dünya genelinden 110 üst düzey yönetici katıldı. 


BW Plus The President Hotel’in üstün hizmet kalitesinden çok memnun kaldığını açıklayan BWI CEO’su David Kong, “BW Plus The President Hotel’de, çok başarılı ve üstün bir hizmet kalitesi bulunuyor. Bu kaliteyi ve Türk misafirperverliğini her platformda anlatacağım. İstanbul, çok ama çok büyüleyici bir şehir. En yakın zamanda, ailem ile gelip gezmeyi istiyorum. Bu arada, Türk yemeklerine bayıldım, çok lezzetliydiler” dedi. 


Türk konaklama sektörünün başarısı ve BWI hedefleri konuşuldu 


BWI zincirinin CEO ve yöneticileri, Tarihi Yarımada’nın güzelliği ve Marmara Denizini, BW Plus The President Hotel’in Teras Restaruant’ından izleme fırsatı buldular.

 

BWI üst düzey yetkilileri için, 9 Mayıs Çarşamba günü, Teras Restaurant’ta düzenlenen geceye, BW Plus The President Hotel’in Genel Koordinatörü Recep Arifoğlu, Genel Müdürü Gülseren Vatansever, Satış Müdürü Fercan Başkan, Ön Büro Müdürü Selami Taşkın ile BW Türkiye Operasyon Müdürü Nalan Turnalar,  Ankara  BW Hotel Ikibin-2000’den Birol Akman,  İzmir  BW Plus Hotel’den Sefa Savranoğlu, İzmir BW Hotel’den Latife Karasu, BW Senator Hotel’den Doğan Bozkuş, BW Sile Gardens’dan Kamil Erenyatir, BW Empire Palace & BW Amber Hotel’den Alihan Akkoç, BW Plus Khan Hotel’den Sinan Erbil’in aralarında bulunduğu yetkililer katıldı. 


Gecede, Türk konaklama sektörünün dünya çapındaki başarısı ile BWI’nın bu yıl ve gelecek yıllardaki hedefleri ile Türkiye’deki büyüme planları gündeme geldi. 




Geri Dön