26 / 04 / 2024

Axis Alışveriş Merkezi Kağıthane!

Axis Alışveriş Merkezi Kağıthane!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis AVM

Sur Yapı girişimi ile yükselen Axis Alışveriş Merkezi Kağıthane 'nin ayrıntılı bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...




İnşası  Sur Yapı  tarafından hayata geçirilen Axis Alışveriş Merkezi İstanbul'un Kağıthane bölgesinde konumlandırıldı. 250 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip olan Axis Alışveriş Merkezi Kağıthane projesinin açılışı 6 Haziran günü gerçekleştirildi. 


150 bin metrekarelik inşaat alanına yayılan Axis Alışveriş Merkezi Kağıthane 'yi açıldığı ilk günde 50 bin kişi ziyaret etti.


6 milyon ziyaretçi ve 300 milyon liralık cironun hedeflendiği Axis Alışveriş Merkezi Kağıthane 'de 110 perakende mağazası mevcut durumda. Axis Alışveriş Merkezi Kağıthane adres bilgisi için haberimizin devamını okuyabilirsiniz. 


 Axis Alışveriş Merkezi Kağıthane!


Axis Alışveriş Merkezi Kağıthane nerede? 



Axis Alışveriş Merkezi Kağıthane adres: Cendere Caddesi Üzeri Merkez Mahallesi Sanayi Caddesi Yanı Kağıthane/İstanbul 


Axis Alışveriş Merkezi Kağıthane telefon: 444 57 87



Axis Alışveriş Merkezi Kağıthane 'da 1300 metrekarelik bowling salonu ve 2000 metrekarelik Playland çocuk oyun alanı bulunuyor. Beşiktaş ve Dolmabahçe’ye 10 dakika uzaklıkta konumlandırılan Axis Alışveriş Merkezi Kağıthane Cendere Caddesi'nin kavşak noktasında yükseliyor.



Telefon: 444 57 87

Web Adresi: www.suryapi.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön