26 / 04 / 2024

Sur Yapı Axis Alışveriş Merkezi!

Sur Yapı Axis Alışveriş Merkezi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis AVM

Sur Yapı Axis Alışveriş Merkezi Kağıthane' de yer alıyor. Axis Alışveriş Merkezi' nde 110 adet perakende mağaza, eğlence alanları ve yeme içme alanları bulunuyor. Axis AVM Haziran ayında hizmete girdi...




Axis Alışveriş Merkezi projesi, İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de  Sur Yapı  tarafından hayata geçirildi. Sur Yapı Axis Alışveriş Merkezi 6 Haziran 2013 tarihinded hizmete açıldı.


Sur Yapı Axis Alışveriş Merkezi'nin inşaat alanı toplamda 150 bin metrekare olarak belirlendi. Kağıthane Sur Yapı Axis Alışveriş Merkezi projesinde 110 adet perakende mağaza bulunuyor.



 Sur Yapı Axis Alışveriş Merkezi!



250 milyon dolarlık Sur Yapı Axis Alışveriş Merkezi, yıl sonuna kadar 6 milyon ziyaretçi ve de 300 milyon TL'lik ciro yapmayı hedefliyor. 


Axis Alışveriş Merkezi içerisinde 1.300 metrekarelik bowling ve bilardo salonu, 2 bin metrekarelik Playland çocuk oyun alanı ve yeme - içme alanları yer alıyor. 


Sur Yapı Axis Alışveriş Merkezi Kağıthane'de Cendere Caddesi üzerinde inşa edildi. Axis Alışveriş Merkezi Beşiktaş'a 10 dakika, Dolmabahçe'ye 10 dakika, Mecidiyeköy'e 5 dakika mesafede bulunuyor.



Axis Alışveriş Merkezi nerede?

Axis Alışveriş Merkezi adres : Cendere Caddesi Üzeri, Merkez Mahallesi, Sanayi Caddesi Yanı, Kağıthane, - İstanbul


Sur Yapı Axis Alışveriş Merkezi iletişim!

Telefon: 444 57 87

Web adresi: www.suryapi.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön