25 / 04 / 2024

Axis Alışveriş Merkezi!

Axis Alışveriş Merkezi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis AVM

Axis Alışveriş Merkezi İstanbul Kağıthane ilçesinde Sur Yapı tarafından inşa edildi. 250 milyon dolar yatırımla yükselen Axis Alışveriş Merkezi 6 Haziran 2013 tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açtı...




Axis Alışveriş Merkezi  Sur Yapı  tarafından İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane bölgesinde inşa edildi. Axis Alışveriş Merkezi açılışı 6 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirildi.


Axis Alışveriş Merkezi 250 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirildi. Axis Alışveriş Merkezi içerisinde 110 adet perakende mağazası yer alıyor.


150 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Axis Alışveriş Merkezi için bu yıl sonunda 6 milyon ziyaretçi ve 300 milyon liralık cironun yapılması hedefleniyor. 


Axis Alışveriş Merkezi içerisinde 1.300 metrekarelik bowling ve bilardo salonu, 2 bin metrekarelik Playland çocuk oyun alanı, yeme ve içme alanları yer alıyor. 


Axis Alışveriş Merkezi Kağıthane'de Cendere Caddesi üzerinde inşa edildi. Axis Alışveriş Merkezi Beşiktaş'a 10 dakika, Dolmabahçe'ye 10 dakika, Mecidiyeköy'e 5 dakika mesafede bulunuyor.


Axis Alışveriş Merkezi nerede?

Axis Alışveriş Merkezi adres : Cendere Caddesi Üzeri, Merkez Mahallesi, Sanayi Caddesi Yanı, Kağıthane, - İstanbul


Axis Alışveriş Merkezi iletişim

Telefon: 444 57 87

Web adresi: www.suryapi.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön