26 / 04 / 2024

Axis İstanbul Ofisleri teslim tarihi!

Axis İstanbul Ofisleri teslim tarihi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Lokasyon bilgisi kapsamında Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Ofisleri teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayında yapılacak.



Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projenin ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde ise Demirkapı metro istasyonu bulunuyor. Projede ofisler isteğe bağlı olarak ise 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor.


Ortak kullanım alanları kapsamında proje geniş lobi alanları, kafeler, restoranlar, print center, oturma terasları, arşiv odası, fitness center, spor salonu, toplantı salonları hobi ve oyun odası, kat bahçeleri, AVM, sinema salonları gibi donatılar yer alıyor.


Ulaşım bilgisi kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 8 dakika, Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika, Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede bulunuyor.


Axis İstanbul Ofisleri teslim tarihi kapsamında 2016 yılı Ağustos ayında yapılması öngörüldü. Ofis büyüklüklerinin 74 metrekareden başlayıp, 210 metrekareye kadar yükseldiği projede ofisler 327 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Telefon: 444 5 787

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön