20 / 04 / 2024

Axis İstanbul ulaşım bilgileri!

Axis İstanbul ulaşım bilgileri!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

İstanbul Bayrampaşa'da inşa edilen projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 8 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.



Ofislerin alanlarının 74 metrekareden başlayıp, 210 metrekareye kadar yükseldiği projede ofisler 327 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde ise Demirkapı metro istasyonu bulunuyor. 


İsteğe bağlı olarak ise 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilen proje  Sur Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki ofisler 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede geniş lobi alanları, kafeler, restoranlar, print center, oturma terasları, arşiv odası, fitness center, spor salonu, toplantı salonları hobi ve oyun odası, kat bahçeleri, AVM, sinema salonları gibi donatılar yer alıyor.


Axis İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 8 dakika, Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika, Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede bulunuyor.


Telefon: 444 5 787

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön