19 / 04 / 2024

Bayrampaşa Axis İstanbul ulaşım bilgileri!

Bayrampaşa Axis İstanbul ulaşım bilgileri!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Ofis teslimlerinin Mayıs 2016 yılında yapılması planlanan projede ofisler 327 bin dolardan başlıyor. Bayrampaşa Axis İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.



Bayrampaşa  Axis İstanbul  projesinde ofislerin alanları 74 metrekareden başlıyor, 210 metrekareye kadar yükseliyor. Projede ofislerin fiytaları 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede geniş lobi alanları, kafeler, restoranlar, print center, oturma terasları, arşiv odası, fitness center, spor salonu, toplantı salonları hobi ve oyun odası, kat bahçeleri, AVM, sinema salonları gibi donatılar yer alıyor.


Bayrampaşa Axis İstanbul projesinde teslimler Mayıs 2016 yılında yapılması planlandı. Projedeki ofisler isteğe bağlı olarak ise 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. 


Bayrampaşa Axis İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 8 dakika, Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika, Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede bulunuyor.


Telefon: 444 5 787

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön