26 / 04 / 2024

Bayrampaşa Axis İstanbul'da 7 bin metrekare ofisler!

Bayrampaşa Axis İstanbul'da 7 bin metrekare ofisler!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Metro istasyonlarının karşısında konumlandırılmış Bayrampaşa Axis İstanbul projesi, çeşitli ulaşım olanaklarıyla dikkat çeken projelerden biri. Axis İstanbul projesinde yüzde 10 indirimli ofis satışları devam ediyor.



Haliç manzaralı ofislerde verimli ve modern çalışma ortamları sağlayan  Axis İstanbul  Ofisleri 320 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Bayrampaşa Axis İstanbul projesinin 2016 Aralık ayına kadar bitmesi planlanıyor. Proje  Sur Yapı  güvencesiyle inşa ediliyor.


Ofis fiyatlarının 320 bin dolardan başladığı Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. Projede 60 ay vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor. 


90 ile 120 metrekare alan büyüklüklerinde tasarlanan Axis İstanbul projesi, 7 bin 500 metrekareye kadar büyütülebilir ofis alanlarına sahip. Axis İstanbul'da ofis satışları devam ediyor. 


Metro İstasyonlarına ve E-5 karayoluna paralel inşa edilmiş Bayrampaşa Axis İstanbul, merkezi bir çok noktaya ulaşım imkanı sağlıyor.


Axis İstanbul Ofis projesi bünyesinde bulunan AVM, sinema salonları, kargo-posta dağıtım odası, yeni nesil çalışma odaları, oturma terasları, restoran ve kafeler,toplantı salonları, kat bahçeler, hobi oyun odası, print centre, arşiv odası, çok amaçlı salonlar iş yaşamına renk katıyor.


Bayrampaşa Axis İstanbul 

Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı  Eyüp / İstanbul


Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim bilgileri

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön