20 / 04 / 2024

Bayrampaşa Axis İstanbul'da kampanya devam ediyor!

Bayrampaşa Axis İstanbul'da kampanya devam ediyor!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Aralık 2016 yılına kadar teslim edilmesi planlanan Bayrampaşa Axis İstanbul Ofisleri'nde kampanya devam ediyor. A Plus Kampanya dahilinde yüzde 10 indirim, 60 ay vade farksız taksit imkanları sağlanıyor.



Bayrampaşa metrolarının tam karşısında yer alan  Axis İstanbul  projesi  Sur Yapı  güvencesiyle hayata geçiriliyor. Projede satışlar sabit kur avantajlarıyla devam ediyor.


Axis İstanbul Bayrampaşa projesi yeni nesil teknolojileriyle dizayn edilmiş ofislerle verimli çalışma ortamları sağlıyor. 90 metrekare ile 120 metrekare arasında değişen daireler 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor.


Sur Yapı Axis İstanbul'da print centre, kargo-posta dağıtım odası, yeni nesil çalışma odaları, oturma terasları, Axis İstanbul AVM, sinema salonları, restoran ve kafeler, toplantı salonları, kat bahçeler, hobi oyun odası gibi bir çok ortak yaşam alanı yer alıyor. 


Bayrampaşa Sur Yapı Axis İstanbul'da ofis fiyatları 320 bin dolardan başlıyor. Projedeki daireler 60 ay vade farksız taksitlerle yüzde 10 indirimli olarak satışa sunuluyor.


Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis

Adres: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı  Eyüp / İstanbul


Axis İstanbul Ofis iletişim

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön