19 / 04 / 2024

Ayçiçek yağından sonra bir büyük zam da bu ürüne gelecek! Vatandaş şimdiden stok yapmaya başladı

Ayçiçek yağından sonra bir büyük zam da bu ürüne gelecek! Vatandaş şimdiden stok yapmaya başladı

Ayçiçek yağına gelen büyük zamlardan sonra bu sefer de domates fiyatlarının yükselmesiyle birlikte salça fiyatlarında artış bekleniyor. Bazı vatandaşlar, zamlara hazırlıksız yakalanmamak için salça almaya başladı.



SALÇA FİYATLARINDA ZAM KORKUSU

Domates ve biber fiyatlarının bu denli artmasının ardından salça fiyatlarında da zam korkusu yaşanmaya başladı. Domates fiyatlarındaki yükselişin salça fiyatlarına yansımasından korkulurken, bazı vatandaşların zamlara hazırlıksız yakalanmamak adına şimdiden salça satın aldıkları belirtildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön