28 / 03 / 2024

AYD AVM Yatırımları Konferansı 7 Mart'ta!

 AYD AVM Yatırımları Konferansı 7 Mart'ta!

Ülkemizin ve sektörün sorumlu lider kuruluşu AYD’nin geleneksel büyük konferansı 6-7 Mart tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Rumeli Salonu’nda AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu evsahipliğinde yapılıyor.




Ülkemizin en dinamik ve en hızlı büyüyen sektörü; Organize Perakende’nin dinamosu “AVM Yatırımları”na karar veren, dünyanın en büyük ve önemli şirketlerinin en yetkili isimleri / decision maker’ları AYD V. AVM Yatırımcıları Konferansı’nın 7 Mart 2013 Perşembe günü saat 11.30’daki “YATIRIMLAR” Paneli’nde buluşuyor.


AYD Danışma Kurulu üyesi Hakan Kodal ( Krea)’ın moderatörlüğünde yapılacak

“YATIRIMLAR” oturumunda yer alan işadamları; 


- Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun

- Multi Corporation Yönetim Kurulu Başkanı Hans Van Veggel,  

- Metro Properties Yönetim Kurulu Başkanı Jean Cristophe Brexta, 

- Blackstone Küresel Perakende Danışmanı Robert Welanetz, 

- ECE Başkan Yardımcısı Gerhard L. Dunstheimer


AYD Zirvesi niteliğindeki “YATIRIMLAR ” oturumunda, ülkemizle ve bölgeyle ilgili değerlendirmeler dünya çapındaki otoritelerce yapılacaktır. 2013 konferansı yurtdışında Türkiye’nin güçlü açılımları paralelinde önceki yıllardan daha çok ilgi görmektedir. Yoğun bir katılımın olması beklenmektedir.


AYD Konferansı’nın gündem yaratacak “YATIRIMLAR” paneli ile bülten ekinde moderatör ve “direkt yatırımcı” olan panelistlerle ilgili özet CV, kurum bilgileri,görselleri,AYD hakkında bilgi, AYD Başkanı görseliyle  ekli olarak sunulmaktadır.

AYD’nin “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” konulu 6-7 Mart tarihinde  yapılacak büyük konferansı’nın tüm programı www.ayd.org’da mevcuttur.


Geri Dön