25 / 04 / 2024

AYD Avm Yatırımları

AYD Avm Yatırımları

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı 7 Mart'ta!

Ülkemizin ve sektörün sorumlu lider kuruluşu AYD’nin geleneksel büyük konferansı 6-7 Mart tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Rumeli Salonu’nda AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu evsahipliğinde yapılıyor.

AYD AVM Yatırımları Konferansı Mini Bilardo Turnuvası yapacak!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) tarafından bu yıl 6 - 7 Mart tarihlerinde Lütfi Kırdar’da düzenlenecek AYD AVM Yatırımları Konferansı’nda “AYD Mini Bilardo Turnuvası’ yapılacak.

AYD Avm Yatırımları Konferansı 6-7 Mart'ta yapılacak!

6-7 Mart Tarihlerinde Lütfi Kırdar’da yapılacak AYD Avm Yatırımları Konferansı V.; bu yıl yeni başkanın ev sahipliğinde gerçekleşecek

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydın tarafından kuruldu.

AVM ve market yatırımları artacak mı?

Küçük esnafı korumak için zincir marketlere getirilen kısıtlama nedeniyle market ve AMV yatırımlarının hızlanacağı düşünülüyor. Söz konusu yatırımlardan endişeli olduklarını dile getiren esnaf yasakların 2021 başına çekilmesini talep ediyor.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları komite üyelerini belirledi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) komite üyeleri değişikliği hakkında açıklama yaptı.

AVM yatırımcıları yatırımlarından vazgeçmiyor!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, 2. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nde konuştu. AVM yatırımcıların yatırımlarından vazgeçmediğini söyledi.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları komite üyelerini belirledi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) komite üyeleri değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Türkiye’de AVM yatırımları beklemede mi?

Döviz kurunda yaşanan hareketlilikler alışveriş merkezi yatırımlarını da etkiledi. Ülkemizde 2019 yılının ilk yarısında 47 bin metrekarelik AVM alanı hizmete girdi. 2018 yılının ilk yarısına göre AVM pazarına giren arzda yüzde 87’lik bir düşüş görüldü.

Silverhome Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Silverhome Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Başak Kübra Gül Beyaz, Mehmet Gül, Mustafa Kubilay Gül, Salih Gül, Seda Aydın Yürütken ortaklığında kuruldu.

AYD Avm Yatırımları Haberi

AYD Avm Yatırımları


Sektörün, bugünü ve geleceğinin tüm yönleri ile irdelendiği, Türkiye ve dünya ekonomisinin değerlendirilip, AVM yatırımcıları ve perakendecilerin, yerli ve yabancı 500’ün üzerinde üst düzey katılımcının bir araya geldiği Konferansın ilk günü  AYD Başkanı Hulusi Belgü hoşgeldiniz  konuşmasında “Yerli ve yabancı yatırımcıların birbirinden iddialı projeleri başarılı performansları ile Avrupa ve Dünya’da parmakla gösterilecek değerler oluşturdu. Yıllık 50 milyar ciro büyüklüğüne ulaşan alışveriş merkezi sektörü ile Türkiye, Avrupa’da söz sahibi bir konuma ulaştı” dedi. Kuruluşunun 5. Yılını kutlayan Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği’nin  organize perakendenin hem yurt içinde hem de yurt dışında büyümesinde önemli bir rol oynadığını belirten Hulusi Belgü, “AYD, Türkiye’yi birçok uluslararası platformda başarıyla temsil etmeye başladı. AYD; sektör içi verileri,yerli/yabancı yatırımcılara ve genel Türkiye ekonomisine yarar sağlayacak sektör bilgisi...