25 / 04 / 2024

Aydemir İnşaat'ın yeni projesi alıcılarını bekliyor!

Aydemir İnşaat'ın yeni projesi alıcılarını bekliyor!

Çanakkale Ezine ilçesinde inşaat sektöründe adından söz ettiren Aydemir İnşaat, son projesiyle ilçe halkının büyük beğenisini kazandı. Ezine Hükümet konağının arkasındaki alana yapılmaya başlanan yeni lüks daireler alıcılarını bekliyor.



Çanakkale Ezine ilçesinin eşsiz doğa manzarasına sahip alana yapılmaya başlanan Aydemir İnşaatın, yeni projesinin temeli atıldı. Aydemir İnşaatın sahibi Fatma Demir ile beraberindeki ustalar, projenin son durumu ile ilgili fikir alışverişinde bulunurken, temel atma çalışmalarını da yakından incelediler. Ezine ilçesinde 11 seneden beri faaliyetini sürdüren Aydemir İnşaat, inşaat sektörünün öncü isimlerden olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Modern hayatın tüm taleplerine cevap verebilecek özelliklerle donatılmış yapılara ve projelere imzasını atan Aydemir İnşaat; tasarım, konfor ve şıklığı doğa ile buluşturan projeleri ile dikkat çekiyor. 


Eylül ayında anahtar teslim 


2+1 triblez ve dublex dairelerin yeraldığı projede göz kamaştıran dairelerde kaliteli malzemelerin kullanılmasıyla müşterilerin tercih sebebi olan Aydemir İnşaatın sahibi Fatma Demir, Ezine halkının huzur ve güvenle aileleriyle birlikte yaşayacağı dairelerin önümüzdeki Eylül ayında tamamlanacağını ve daire sahiplerine anahtarları teslim edeceklerini söyledi. Hem konumu hem de iç dizaynındaki muhteşem görünüme sahip dairelerin yapımına başladıklarını belirten Demir; "Temelini attığımız projemizi Eylül ayında tamamlamayı planlıyoruz. Projenin sona ermesiyle birlikte hemen müşterilerimize anahtarlarını teslim edeceğiz" dedi. 


Yeni projeler yolda 


"İnşaat sektörüne 2005 yılında emlak danışmanı olarak başladık. Daha sonra 2008 yılında inşaat sektörüne müteahhit olarak devam ettik" diyen Demir; "Bu zaman kadar sektördeki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ezine'de yapmakta bulunduğumuz projelerimizdeki inşaatlara tüm hızıyla devam ediyoruz. Ezine halkına daha kaliteli ve daha güzel projelerimiz ile hizmet etmeyi düşünüyoruz. Önümüzdeki yıllarda yine halkımızın karşısına yeni projelerimizle çıkacağız" şeklinde konuştu. 


Ezine'de temeli atılan proje ile ilgili bilgiler veren Demir; "Ezine'de son projemiz 5 katlı olacak. 8 dairemiz olacak ve iki tane de triblex dairemiz mevcut. Asansör sisteminin bulunduğu projede daireler 2+1 olacak. Projemize hükümet konağının arkasındaki alanda başladık. Ezine ilçesinin çarşısına da yakın olan inşaatımızı Eylül ayında tamamlamayı planlıyoruz. Yaklaşık 95 metrekare olan dairelerimizin anahtarlarını Eylül ayı gibi müşterilerimize teslim edeceğiz" diye konuştu. 


Hedefimiz büyüttük


Aydemir İnşaat olarak sektörde büyümeyi hedeflediklerini ve bu anlamda müşteri memnuniyetini önemsediklerini kaydeden Fatma Demir; "Bu projenin ardından da yeni projelerimizle Ezine halkına hizmet etmeyi düşünümek yoruz. Aydemir İnşaat Aydemir İnşaat olarak ilçeye daha çok yapacağımız başarılı projelerle büyümeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı. 



Gürhan KÖKÇAK/Çanakkale Hedef Gazetesi


Geri Dön