29 / 03 / 2024

Ayder Yaylası kentsel dönüşümle yeni yüzüne kavuşuyor!

Ayder Yaylası kentsel dönüşümle yeni yüzüne kavuşuyor!

Bunun için çalışmaların sürdüğünü söyleyen aktaran Haşimoğlu, "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında devam eden çalışmalar var. Ayder çok farklı bir yüze kavuşacak." ifadelerini kullandı.



Rize Çamlıhemşin'e bağlı dünyaca ünlü Ayder Yaylası, otopark ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yeniden araç girişine açıldı. 

Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı  açıklamada, Ayder Yaylası'nda yol yenileme çalışmalarının tamamlandığını müjdeleyerek "Ayder şehir içi geçiş yolu altyapı çalışmaları, sağlıklı ve hızlı bir şekilde bitirildi. İl Trafik Komisyonu kararıyla yayla yeniden araç trafiğine açıldı. Ayder yeni yüzüne kavuşmaya başladı." dedi.

- "Amacımız misafirlerimizi daha kaliteli bir şekilde ağırlamak"

Haşimoğlu, halkın ve misafirlerin anlayış gösterdiğini belirterek, "Ayder her geçen gün yeni çehresine kavuşuyor. Amacımız misafirlerimizi daha kaliteli bir şekilde ağırlamak ve uğurlamak." dedi.

Bunun için çalışmaların sürdüğünü söyleyen Haşimoğlu, "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında devam eden çalışmalar var. Ayder çok farklı bir yüze kavuşacak." şeklinde konuştu.

Murat Kurum: Ayder Yaylası'nda dönüşüm süreci başlatacağız!


Geri Dön