26 / 04 / 2024

Ayder Yaylası otopark ve altyapı çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatıldı!

Ayder Yaylası otopark ve altyapı çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatıldı!

Rize'deki Ayder Yaylası, otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle belirli sürelerle araçların giriş çıkışına kapatıldı.



Rize Çamlıhemşin'e bağlı dünyaca ünlü Ayder Yaylası, otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle belirli sürelerle araçların giriş çıkışına kapatıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Rize Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Ayder'de otopark çalışmasının başladığını, ayrıca altyapı, kanalizasyon ve su hattı yenileme çalışmalarının da sürdüğünü dile getirdi.

Yapılan açıklamada, Ayder şehir içi geçiş yolu altyapı çalışmalarının sağlıklı ve hızlı bitirilebilmesi için İl Trafik Komisyonu kararıyla 1 Temmuz tarihine kadar her gün 08.00-12.00 ile 13.30-17.00 saatleri arasında yolun araç trafiğine kapatıldığını belirten Haşimoğlu, "Halkımızın ve misafirlerimizin anlayış göstereceğine inanıyor, verdiğimiz rahatsızlıktan özür diliyoruz." şeklinde konuştu.

Osman Haşimoğlu, yaya trafiği ile ilgili bir sorun olmadığını söyleyerek, vatandaşlardan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında daha iyi bir Ayder için anlayış beklediklerini dile getirdi.

 

Murat Kurum: Ayder Yaylası'nda dönüşüm süreci başlatacağız!


 


Geri Dön