19 / 03 / 2024

Aydın Doğan Londra'dan 46 milyon sterline bina aldı!

Aydın Doğan Londra'dan 46 milyon sterline bina aldı!

Doğan Medya Grubu'nu, 916 milyon dolara Demirören Holding'e satan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan 46 milyon Sterlin'e Londra'da bina aldı.



Sabah gazetesinden Doğan Cankurt'un yazısına göre Doğan Medya Grubu'nu, 916 milyon dolara Demirören Holding'e satan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan 46 milyon Sterlin'e Londra'da bina aldı.

Doğan Cankurt'un yazısı şu şekilde;

Bünyesinde Hürriyet ve Posta gazeteleri ile CNN Türk ve Kanal D gibi televizyon kanallarının da bulunduğu Doğan Medya Grubu'nu, 916 milyon dolara Demirören Holding'e satmıştı. Eski medya patronunun bu satıştan elde ettiği gelirin bir kısmıyla yurt dışında yatırım yaptığını öğrendim.

Yıllar önce Londra'da bir otel satın alan Aydın Bey, yeni yatırımında da tercihini aynı şehirden yana kullanmış.
Londra'nın en popüler semtlerinden biri olan Mayfair'de 46 milyon Sterlin'e (Bugünkü kurla yaklaşık 313 milyon lira) sekiz katlı bir bina satın almış.

Aydın Doğan Londra dan 46 milyon sterline bina aldı!

ÜNLÜ RESTORAN KİRACISI OLDU

Aydın Bey'in Mayfair Berkeley Caddesi'ndeki binasının en alt katında, şehrin en popüler mekanlarından biri olan Park Chinois var. Binanın iki katında hizmet veren bu ünlü restoran, geçen ay itibariyle Aydın Bey'in kiracısı olmuş durumda. Medyadan elini çeken Aydın Doğan, anlaşılan gayrimenkul yatırımcılığına yoğunlaşacak.


Geri Dön