19 / 04 / 2024

Trump Towers'ta Aydın Doğan'dan 4 kızına birer daire!

Trump Towers'ta Aydın Doğan'dan 4 kızına birer daire!

Aydın Doğan, sahibi olduğu Trump Towers'ta kendisi için daire ayırmadı ancak kızları Arzuhan, Vuslat, Hanzade ve Begümhan Doğan'a 39 katlı rezidans kulesinden birer daire verdi



Residence, ofis katları ile alışveriş merkezlerinden oluşan Trump Towers 2012 Şubat ayında İstanbul Mecidiyeköy'de halka kapılarını açacak.

Doğan ailesi ve uluslararası gayrimenkul şirketi Trump işbirliğinde yapılan Trump Towers için kredi kullanılmadan 320 milyon dolar harcandı.

Yapımı sırasında her Cumartesi gelip projeyi inceleyen Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan kendisi için daire ayırmadı ancak kızları Arzuhan, Vuslat, Hanzade ve Begümhan Doğan'a 39 katlı rezidans kulesinden birer daire verdi.

Öte yandan, Trump Towers'ın inşaatına Taş Yapı'nın sahibi Emrullah Turhanlı ile ortak olarak başlayan Doğan Grubu'nun neden Taş Yapı ile yolları ayırdığı da netlik kazandı.

Doğan Grubu'na ait arsada inşaatı tamamlayıp, projeyi satacak, gelirin yarısını kendisi alıp yarısını Doğan Grubu'na verecek olan Taş Yapı, inşaatı tamamlamakta güçlük çekince masaya oturuldu. 2009 yılında yaptığı masraflar karşılığında Emrullah Turanlı'ya 125 milyon dolar ödendi ve yola D-Yapı ile devam edildi.

www.medyamanyak.com

 


Geri Dön