26 / 04 / 2024

Aydın Efeler'deki pazaryerinin mülkiyeti Efeler Belediyesi'nin!

Aydın Efeler'deki pazaryerinin mülkiyeti Efeler Belediyesi'nin!

Aydın'ın Efeler ilçesi Fatih Mahallesi'ndeki kapalı pazaryerinin mülkiyetinin Büyükşehir Belediyesi'nden alınıp Efeler Belediyesi'ne verilmesi, mahalle halkını sevindirdi.




Aydın'ın Efeler ilçesi Fatih Mahallesi'ndeki kapalı pazaryerinin mülkiyetinin Büyükşehir Belediyesi'nden alınıp Efeler Belediyesi'ne verilmesi, mahalle halkını sevindirdi. Pazaryerinin Büyükşehir tarafından kömür deposu olarak kullanıldığını kaydeden muhtar Yıldız Karadaş Taşçıoğlu, "Tüm mahallelimizin isteği, atıl vaziyetteki bu alanın pazaryeri olarak hizmete açılması" dedi.


"Doğru bir karar" 


Aydın Valiliği Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu, Efeler ilçesindeki Fatih Mahallesi Kapalı Pazaryeri'nin mülkiyetini, Büyükşehir Belediyesi'nden alarak Efeler Belediyesi'ne verdi. Karar pazaryerinin Büyükşehir tarafından kömür deposu olarak kullanılmasına isyan eden mahalle halkını mutlu etti. Komisyon üyelerine teşekkür eden mahalle sakinleri, alanın pazaryeri olarak hizmet vermesini istedi. Fatih Mahallesi Muhtarı Taşçıoğlu, "Alanın kömür deposu yapılmak istenmesine karşı çıktığımızda, Büyükşehir Belediyesi muhtarlık binamı boşaltmamı istemişti, önüme ecrimisil bedeli çıkardı, suyumu kesti. Muhtarlık binası, benim işyerim değil, oradan tüm mahalleli hizmet alıyor. Çok şükür Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu, mahallemle ilgili doğru bir karar verdi, pazaryerimizin mülkiyeti Efeler Belediyesi'ne geçti. Pazaryerinin Efeler'e verilmesinden dolayı mutluyuz. Efeler Belediye Başkanı Mesut Özkacan, bu alanın pazaryeri olarak hizmet vereceğini açıkladı. Başkanımızın sözünü tutmasını ve pazaryerimizin bir an önce açılmasını bekliyoruz" diye konuştu.




Yeni Asır


Geri Dön