26 / 04 / 2024

Aydın Efeler'e sosyal tesis yapılacak!

Aydın Efeler'e sosyal tesis yapılacak!

Aydın'da 10 yıldır kullanılmayan ve bakımsızlıktan viraneye dönen yüzme havuzu sosyal tesis olarak hizmet vermeye başlayacak. 



1950'li yıllarda yapılan ve yaklaşık 10 yıldır atıl vaziyette olan yüzme havuzunu sosyal tesise dönüştürülecek. Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre, Efeler ilçesi Zafer Mahallesi muhtarı Mustafa Saraç, yüzme havuzunun yeniden mahalleye kazandırılması için çağrıda bulundu.  

Atıl durumdaki 9 bin metrekarelik olimpik havuzda inceleme yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu'ndan tesisin durumu hakkında bilgi aldı. Bir sosyal tesis müjdesi veren Savaş, "Tesis tekrar açılacak. İlimizin nefes alacağı sosyal bir tesis olması için Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Valiliğimizin desteğiyle, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz çalışmalara başlayacak. Tekrar kullanıma açılacak olan havuz sayesinde gençlerimize yönelik sosyal alan, rekreasyon ve spor alanları yapılarak değerli hemşehrilerimize kazandıracağız. Gençlerimiz hem aktivite hem de sportif faaliyetlerini burada gerçekleştirebilecek" dedi.


Geri Dön