19 / 03 / 2024

Aydın Söke'de 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın Söke'de 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın Söke Belediyesi, Yenicami Mahallesi'ndeki arsasını satıyor. 4.1 milyon TL'den satılan arsa için ihale 23 Mayıs'ta yapılacak..



Söke Belediye Başkanlığı, Yenicami Mahallesi'nde bulunan arsasını satışa sunuyor. Parselin 16 parsele bina tecavüzü bulunan arsa için ihale 23 Mayıs Salı günü yapılacak.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Söke Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda ada, parseli, ihale tarihi, muhammen bedeli belirtilmiş taşınmaz, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 36. Maddesi uyarınca kapalı teklif usulü ile şartname hükümlerine göre satılacaktır.

2 - İhale; Söke Belediye Başkanlığı Hizmet Binasındaki Başkanlık Makamında 23.05.2017 Salı günü aşağıda belirtilen muhammen bedel, geçici teminat ve ihale saatine göre ihale komisyonu huzurunda yapılacaktır.


Aydın Söke de 4.1 milyon TL ye satılık arsa!


3 - İsteklilerin ihaleye katılımında tanzim edilecek İhale Dosyasında aranacak belgeler aşağıda belirtilmiştir.

a) Nüfus cüzdanı sureti (Gerçek kişiler için), Tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri,

b) Muhtarlıktan veya Nüfus Müdürlüğünden ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış ikametgâh belgesi (gerçek kişiler için) Tebligat için, TÜRKİYE ‘de adres gösterilmesi zorunludur.

c) Tüzel kişi olması halinde, Mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve / veya Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge

d) İsteklinin ortak girişim olması halinde şekli ve içeriği ilgili mevzuatlarca belirlenen noter tasdikli ortak girişim beyannamesi

e) Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin teklif vermeye ve ihale şartlarını yerine getirmeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli imza beyannamesi veya imza sirküleri

f) Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin yetkisinin bulunduğu noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi

g) Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz veya kesin ve süresiz teminat mektubu

h) Satış şartnamesi (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır)

i) Şartname bedelinin yatırıldığına dair makbuz

j) Belediyeye borcu bulunmadığını gösteren Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınacak borcu yoktur yazısı

k) 2886 sayılı Kanunun 37. maddesi gereğince hazırlanacak teklif mektubu

4 - Şartname, Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden görülebilir ve 1.000,00 TL karşılığında temin edilir.

5 - Taşınmazın satış ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını yukarıda ve şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte satış şartnamesinde belirtilen maddelere uygun olarak hazırlayarak 23.05.2017 tarihinde Salı günü saat 12:00’a kadar Söke Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir.

İstekliler, teklif dosyalarını iadeli taahhütlü bir mektupla da gönderebilirler, Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklif son ve kesin teklif olarak kabul edilir.

6 - İhale bedeli şartname hükümlerine göre peşin ödenebileceği gibi taksitli ödeme de yapılabilir. Taksitli ödeme halinde %50’si peşin kalan kısmı   3 eşit taksitte ödenebilecektir. I. Taksit ödemesi 24 Temmuz 2017, II. Taksit ödemesi 12 Eylül 2017 ve III. Taksit ödemesi 01 Kasım 2017 tarihlerinde hesaplanacak kanuni faizleri ile birlikte ödenecek olup, süresinde ödenmeyen taksitlere 6183 Sayılı Amme Alacaklarının Tahsili Usulü Hakkında Kanununun hükmü uyarınca gecikme faizi uygulanacaktır.

7 - İhale ile ilgili her türlü vergi, resim, harç, sözleşme ile ilgili diğer giderler ihaleyi alanlara aittir.

8 - İhale Komisyonumuz ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbest olduğu gibi, komisyonca alınacak kararı karar tarihinden itibaren en geç 15 iş günü içinde ita amiri onaylarsa ihale kesinleşecektir.

İlanen duyurulur.





Geri Dön