27 / 04 / 2024

Aydın Ütopya Rezidans'a bakanlıktan onay!

Aydın Ütopya Rezidans'a bakanlıktan onay!

Aydın İncirliova'da Özsubaşı Gayrimenkul tarafından 3 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan konut projesi Ütopya Rezidans, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu'ndan tam not aldı.



Aydın İncirliova'da Özsubaşı Gayrimenkul tarafından 3 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan 80 dairelik konut projesi Ütopya Rezidans, iş güvenliği ve sağlığı konusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu'ndan tam not aldı. İnşaatta çalışma belgesi bulunan biri Suriyeli, toplam 154 işçinin çalıştığı belirtildi. 


Aydın İncirliova'nın Cumhuriyet Mahallesi'nde, içerdiği birçok yenilikle ilkleri bünyesinde taşıyan Ütopya Rezidans. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu  İzmir  Grup Başkanlığı'nın 21 maddeden oluşan raporuyla tam not aldı. Özsubaşı Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Salim Subaşı, raporun; çalışan personele moral, diğer inşaat firmalarına teşvik olması amacıyla pankart olarak inşaata astı. Pankartta şu ifadelere yer verildi: "İş güvenliği ve sağlığı hususunda, göstermiş oldukları özveri ve disiplinden dolayı tüm çalışan, personel ve arkadaşlara teşekkür eder, disiplinli çalışmalarınız ve hassasiyetinizin devamını dilerim."


 "İŞ KAZALARININ ÖNLENMESİNE, YARDIMCI OLABİLECEK TEŞVİK" 


Özsubaşı Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Salim Subaşı ile Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Subaşı, iş güvenliği ve sağlığının bir kusur olmadan yapılabileceğini gösterdiklerini kaydederek, şunları söylediler: "Özsubaşı Gayrimenkul olarak geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu'ndan bize sunulan rapora istinaden eksiklikleri kısa sürede tamamladık Merpen başları, korkulukların yapılması, elektrikler. üçlü ve kauçuk prizler, elektrik borularının spiral boru içerisinden geçirme işlemi, asansör boşluklarının kapatılması gibi birçok maddeyi birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla çözüme kavuşturduk. Daha sonra teftiş kurulundan gelen denetleyiciler olumlu yöndeki tutanaklarını sunarak 'Teşekkür Mektubuyla firmamızdan ayrıldı. Bu. bizim için gurur verici. Buna istinaden çalışan personelimize moral olması amacıyla ve diğer inşaat firmalarına iş güvenliğinin bir kusur olmadan yapılabileceğini dair binamıza pankartlar asarak göstermek istedik. İncirliova, Aydın'ın gözbebeği. Geleceğin en gözde ilçelerinden biri olacağına inanıyorum. Bu tarzda teşvikler yapılır ve firmalar, elini taşın altına koyarsa İncirliova'ya değer katacaktır. Böylece çarpık kentleşmenin önüne geçilerek, işçi kazalarının önlenmesine yardımcı olunacaktır.




Aydın Denge Gazetesi


Geri Dön