29 / 03 / 2024

Aydınlı Grup Koru Florya fiyat!

Aydınlı Grup Koru Florya fiyat!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Aydınlı Grup Koru Florya fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor. Aydınlı Koru Florya Şenlikköy'de yüzde 1 KDV oranı ile satışlar yapılıyor...




Koru Florya Evleri Aydınlı Grup, ARKE, Vizyonlife ve Metal Yapı Konut firmaları tarafından hayata geçiriliyor. Aydınlı Grup  Koru Florya  fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


Aydınlı Koru Florya projesi 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. AVM alanının da yer alacağı Koru Florya Evleri projesinde 301 adet ticari ünite ve 298 adet konut mevcut.


7 blok halinde yükselen Koru Florya Evleri'nde 3+1 dairelerden 7+2 gibi geniş dairelere kadar alternatifler sunuluyor. Koru Florya Aydınlı teslim tarihi 2013 Aralık olarak belirlendi.


Aydınlı Grup Koru Florya fiyat!


Aydınlı Koru Florya satışları yüzde 1 KDV oranı ile devam ediyor. Koru Florya Evleri ödeme planı kapsamında 48 ay faizsiz ödemeler yapılıyor. Aydınlı Grup Koru Florya fiyat listesi dahilinde daireler 1 milyon 80 bin TL'den başlayıp, 2 milyon 622 bin TL'ye kadar değişen fiyatlarla satılıyor.


Aydınlı Grup Koru Florya fiyat!


Aydınlı Grup Koru Florya iletişim

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön