19 / 04 / 2024

Aydoğanpark Tuzla projesinin 2 ayda yüzde 45'i satıldı!

Aydoğanpark Tuzla projesinin 2 ayda yüzde 45'i satıldı!

2013’ün son ayında temelleri atılan Aydoğanpark Tuzla, hem ev alıp oturmak hem de yatırım yapmak isteyenlerin büyük ilgisini çekti. Yaklaşık 2 ay gibi kısa bir sürede projenin yüzde 45’i satıldı...



2013’ün son ayında temelleri atılan Aydoğanpark Tuzla, hem ev alıp oturmak hem de yatırım yapmak isteyenlerin büyük ilgisini çekti. Yaklaşık 2 ay gibi kısa bir sürede projenin yüzde 45’i satıldı.

 

 

İstanbul Anadolu Yakası’nın butik projelerinin mimarı Aydoğan İnşaat, İstanbul’un ulaşımı en rahat ilçesi konumuna gelecek ve Türkiye’nin en önemli marina projesine ev sahipliği yapacak Tuzla’da hayata geçirdiği Aydoğanpark Tuzla projesiyle Tuzla’ya farklılık katıyor. Fitness, sauna, çocuk parkı, kapalı otopark, çok amaçlı spor sahası, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu gibi A’dan Z’ye bütün sosyal donatıların yer aldığı Aydoğanpark Tuzla’da, dairelerin brüt metrekareleri 65-230 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 olarak tasarlanan daireler, birinci sınıf malzemeleri ve titiz işçiliğiyle dikkat çekiyor. Tuzla’nın kalbi sayılacak İstasyon Caddesinde 19.810 metrekarelik inşaat alanında, 2 parsel üzerine inşa edilen Aydoğanpark Tuzla’da, toplamda 6 blok ve 118 daire bulunuyor. Mahalle hayatının sıcaklığını bozmamak adına, az bloklu ve sınırlı daire sayısının ön plana çıktığı Aydoğanpark Tuzla’da metrekare satış fiyatı ise 2750 TL’den 3500 TL’ye yükselerek alıcısını kısa sürede kâra geçirdi. Tuzla’nın en popüler projesi olan Aydoğanpark Tuzla, İstanbul’un en büyük 7 projesi arasında gösterilen marinaya ise sadece yürüme mesafesinde bulunuyor. Kısa sürede değerine değer katan ve Tuzla’da yeni bir yaşamın startını veren Aydoğanpark Tuzla için Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, “Aydoğanpark Tuzla projemizle, mahalle hayatını yeniden canlandırmaya devam ediyoruz. Dürüstlük, güven ve kalite anlayışımızla çıktığımız bu yolda, yaklaşık 2 ay gibi kısa bir sürede projemizin yüzde 45’inin satışını gerçekleştirdik. Bu yoğun ilgi ve firmamıza duyulan güven için tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum.” diyor.


Geri Dön