26 / 04 / 2024

Aydos House Pendik satılık!

Aydos House Pendik satılık!

Firma: Metaş Yapım

Proje: Aydos House

Aydos House Pendik satılık daire fiyatları 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerinin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanan proje Metaş Yapım imzası ile hayata geçiriliyor.



Aydos House projesinde 81 adet dairenin yanı sıra 5 cadde dükkanı mevcut. Proje İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yer alan Velibaba Mahallesi'nde inşa ediliyor. 


Aydos House Pendik satılık konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. Proje 4 bin 98 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Daire fiyatları 255 bin TL'den başlayan  Aydos House  projesinde Albaratürk ile yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında kalan kısım için vade yapılabiliyor. Proje 8 katlı 2 bloktan oluşuyor.


Pendik Aydos House konum olarak Teknopark Kurtköy arası 6 kilometre, Gedik Üniversitesi'ne 600 metre, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1,5 kilometre, metro durağına 1 kilometre (5 dakika yürüme mesafesi),  Sabancı-Okan-Süleyman Şah Üniversitesi'ne 8 kilometre, DOSB'ye 18 kilometre ve GOSB'ye 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Aydos House Pendik satılık dairelerin alanları 103 metrekareden başlıyor, 166 metrekareye kadar ulaşıyor. Projenin sosyal donatı alanları içerisinde ise sauna, kapalı otopark, açık misafir otoparkı, güvenlik, fitness center ve spor alanları yer alıyor. 


Aydos House ulaşım: Velibaba Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi No:119 Pendik/İstanbul


Aydos House satış ofisi 

Telefon: 0216 397 1 777

Web Adres: http://www.metasyapim.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön